måndag 19 maj 2014

Grilltider!

Nu börjar den stora grillsäsongen. I helgen inte bara man såg att det grillades utan det luktad grill vart man än var någonstans på landet eller i sta´n. Här kommer boktips på några nya grillböcker som vi har köpt in till bibliotekets låntagare:-)

En heter Grilla för kärlekens skull  i den har artisten, författ­aren, levnadskonst­nären och tv-kocken Plura samlat sina bästa glödheta grillrecept. Här finns allt gott man kan tänka sig. De är ju festligt att grilla och det smakar ju så gott, därför vi älskar detta sätt att laga mat.
 

Den andra som vi inte har fått ännu men beställt är Världens bästa grillbok av Dogge Doggelito. Här finns alla recepten för en riktigt minnesvärd grillfest. Saftigt kött med heta marinader och spännande kryddblandningar. Läckra fiskar och skaldjur, grillade grönsaker och självklart alla de bästa såserna, salsorna och tillbehören. Missa inte de tabasco- och coca cola-marinerade kycklingspetten, Dogges superkebab eller den helgrillade fisken med salsa fresca.

Det är bara att låna eller ställa sig i kö så är sommargrillningen räddad med många nya smakupplevelser och rätter man aldrig testat förut./Elisabeth

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar