onsdag 4 juli 2012

FILM!


Har ni tänkt på att lånar ni film idag för 25:-/st behöver man inte lämna tillbaka dem förrän på måndag. Långlån alltså!
Här kommer två filmtips:

The Descendants
Alexander Payne, regissören bakom Oscar belönade “Sideways”, är tillbaka med denna bitterljuva historia om Matt King (George Clooney) vars liv passerat obemärkt för andra och för honom själv. När hans fru råkar ut för en olycka utanför Waikiki tvingas Matt omvärdera sitt liv, ta en mer aktiv roll i sina döttrars uppväxt och besluta hur han ska göra med den bit land familjen ärvt från Hawaiianska kungligheter och missionärer.Carnage
Mästerregissören Roman Polanski regisserar Jodie Foster, Kate Winslet, Christoph Waltz och John C. Reilly i en hyllad svart komedi. Penelope och Michael Longstreet och Alan och Nancy Cowan har aldrig träffat varandra. Men när deras söner hamnar i slagsmål möts de upp i Penelopes och Michaels chica Brooklynlägenhet för att som vuxna människor diskutera vad som inträffat och försöka hitta en lösning. Men snart är barnens konflikt glömd, kanonerna laddas i de verbala skyttegravarna och när glåporden viner som kulor i den perfekt inredda lägenheten, ställs helt andra frågor på sin spets. Både Jodie Foster och Kate Winslet Golden Globes-nominerades för sina roller i filmen.

Det finns många fler filmer att välja på . Välkommen in och låna//Elisabeth

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar